maanantai 4. marraskuuta 2013

Barcelona

Hola!

Ajattelin kirjoittaa nopean kuvapainotteisen postauksen menneestä viikonlopusta Katalonian sydämessä aina yhtä ihastuttavassa Barcelonassa. Noin puolitoista kuukautta sitten Lappeenrannassa pari vuotta sitten olleet entiset vaihto-opiskelijat alkoivat keskustella miitistä Barcelonassa. Kyseisen keskustelun bongattuani miun ei tarvinnut kahdesti miettiä kelkkaan hyppäämistä Barcelonan ollessa alusta asti suunnitelmissani visiitille ja olihan se pirun hienoa nähdä vanhoja naamoja parin vuoden takaa. Siitä se ajatus sitten lähti. Miittiin osallistui noin parikymmentä henkilöä eri puolelta Eurooppaa.


















Kuten kuvista näkyy, niin viikonlopun aikana tuli nähtyä monia arkitehtuurisesti mielenkiintoisia kohteita, mutta siitä huolimatta lempipaikakseni valikoitui satama. Jokin siinä vedessä ja hirmuisessa ihmisvilinässä vaan viehättää aurinkoisena päivänä. Kyllä sitä rupesi tämän reissun jälkeen väkisinkin pohtimaan, että pitäsköhäs sitä muuttaa Barcelonaan valmistumisen jälkeen... Tai ehkä aiemminkin työharjoittelun tms. muodossa. Yöelämä Barcelonassa on oman kokemukseni mukaan yhtälailla rikasta ja vilkasta kuin mihin olen Madridissa tottunut. Oikein kiva ja lämmin reissu oli, pitääpä katsella palaanko jo ennen joulua pyörähtämään uudestaan pakoon jo hieman viileäksi käynyttä Madridia. ;)

Tämä nyt oli tämmönen nopea teksti ja jatkan nyt Portugaliin pakkaamista. Huomenna on nimittäin luvassa aamulento Portoon, mistä jatkan matkaa Aveirossa järjestettävään ESTIEM Council Meetingiin. Paluulento onkin sitten maanantaiaamuna. :) Paljon kuvia ja tarinaa luvassa, stay tuned for the next week!

- Lassi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti